Ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdot Virikkeen kursseilla

Ilmoittautuminen ja kurssipaikka vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse.

Laskutus

Kurssimaksu voidaan palauttaa vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan. Muussa tapauksessa osallistumisen peruminen tulee tehdä vähintään 10 vrk ennen kurssin alkamista, jolloin kurssimaksua ei peritä. Mikäli peruuttaminen tehdään muusta syystä kuin sairastuminen/ koiran juoksuaika ja alle 10 vrk ennen kurssin alkua, peritään puolet kurssimaksusta.

Mikäli kurssi keskeytyy sairastapauksen tai koiran juoksuajan takia, pidetään jäljellä olevat kurssikerrat erikseen sovittavana ajankohtana. Kouluttaja voi tarjota vapaata kurssipaikkaa myös muusta kuin vastaavasta kurssiryhmästä.

Voit maksaa laskun vaihtoehtoisesti joko

a) sähköpostin liitteenä saamallasi laskulla TAI

b) pankkikortilla 1. kurssikäynnin yhteydessä.

Mikäli valitsit vaihtoehdot a), otathan maksukuitin mukaan 1. kurssikerralle.

Mikäli haluat maksuaikaa tai maksaisit mieluiten laskun kahdessa erässä, otathan yhteyttä.

Jatkuvien ryhmien lasku toimitetaan joko tulostettuna tai sähköpostiin lähetettynä. Maksupääte on toki käytettävissä korttimaksuja varten.

Jatkuvien kausiryhmien kurssilaiset saavat vielä erilliset kurssiohjeet poissaolojen ja rästituntien suhteen.

Kurssin peruuntuminen

Ryhmäkurssien (20-25 €/kerta) vähimmäiskoiramäärä on 3 ja enimmäismäärä 5 ellei toisin ilmoiteta kurssikuvauksessa. Mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, voidaan tilalle tarjota joko a) kaksarituntia: kaksi koiraa omistajineen (35 €/kerta) TAI b) yksityistuntia (50 €/kerta). Kurssilainen päättää itse, haluaako osallistua mahdollisesti kalliimmalle kurssille vai peruuttaako osallistumisensa.

Kurssin peruuntumisesta/muuttumisesta ilmoitetaan viimeistään noin viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa.

Poissaolot

Ryhmäkursseilla rästikertaan oikeuttaa koiran tai omistajan sairastuminen tai koiran juoksuajan alkaminen. Tuothan näytille eläinlääkärin/lääkärin todistuksen. Muussa tapauksessa rästikerta on mahdollista, mikäli olet ilmoittanut poissaolon viimeistään kurssikertaa edeltävänä päivänä klo.12. Poissaoloilmoituksen voit tehdä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

HUOM! Ilmoittamaton poissaolo = käytetty kurssikerta.

Yksityistunnin tai kaksaritunnin voi peruuttaa samana päivänä klo.12 mennessä. Tällöin sovitaan uusi ajankohta mahdollisimman pian pidettäväksi.

Agilityn jatkoryhmien rästitunnit pidetään pääsääntöisesti Tiilitiellä, vaikka kurssipaikkana olisi joku muu paikka. Useamman poissaolon voit vaihtaa myös tilavuokraus-omatoimitreeniksi.

Rästikerralle tulemisesta sovitaan joko kurssikerran yhteydessä, puhelimitse tai sähköpostitse.

Vastuu ja turvallisuus

Virikkeen kursseilla jokainen koiranomistaja on vastuussa koirastaan. Mikäli koira tai omistaja aiheuttaa vahinkoa kurssitilassa muille koirille, ihmisille, kouluttajalle tai irtaimistolle, on omistaja korvausvelvollinen.

Koiran omistaja tai muu haltija on velvollinen jäämään pois kurssitunnilta, mikäli koiralla todetaan tarttuva sairaus tai loistartunta. Ks. poissaolot ja rästituntijärjestelyt. Tulethan siis kurssille vain terveen koiran kanssa. Huomioi myös, että perheen kaikkien koirien tulee olla tarttuvista taudeista terveitä, voidaksesi osallistua kurssille. Esim. kennelyskä tai nenäpunkkitartunnat ovat joskus oireettomia. Ilmoitathan Virikkeen kouluttajalle myös, mikäli koirasi sairastuu tarttuvaan tautiin pian kurssin päättymisen jälkeen.

PÄIVITETTY: 06.07.2018